Азбукум књижара

Граматика српског језика са вежбањима и решењима

Изузетна књига за самостално учење или као додатни материјал уз дописне курсеве од почетног до средњег нивоа знања.

Детаљније

Имајући на уму колико вере имам у Вас и Ваш тим, требало би да се захвалим свима вама, а не Ви мени. Ви сте окупили људе који би били понос сваком универзитету Западне Европе – не само сјајне предаваче, већ изнад свега људе суптилне, мудре...

Теодор де Јонг,
Холандија (2006/7)

Ово је посебно организован програм учења српског језика у аутентичној средини, у једном од села централне Србије. Боравак у етно кампу замишљен је као комбинација учења, забаве и одмора и одличан је начин да се студенти сусретну са оригиналним окружењем и животом Србије. Етно камп траје седам дана. Студенти станују са локалним породицама, прате њихове дневне активности, а у одређено доба дана имају часове српског језика са својим професорима из Азбукума.
 


Боравак у етно кампу је одлична прилика да се осети дух Србије и упознају Срби као добри домаћини. Живот са домаћинском породицом, у прекрасном окружењу и природном миру традиционалног српског села, свакако чини незабораван утисак.

 

У слободно време, студенти се могу прикључити некој од активности: кувању традиционалних јела, часовима фолклора (игре и песме), скупљању лековитог биља или брању печурака. Шетње и посете местима у околини, као и спортске активности стално су у понуди.

 

Током Азбукумових регуларних курсева у Новом Саду и/или Београду, студенти могу да се одморе на етно викенд програму. Ово је врста паузе од три дана боравка на селу, далеко од градске вреве. Тада су у понуди све већ наведене активности осим часова српског језика. Путује се петком, после часова у Азбукуму и враћа се у Нови Сад или Београд у недељу, у вечерњим сатима.

 

Етно камп и викенд програм организују се на бази пуног пансиона (све укључено) и превоза који је урачунат у цену.