Курсеви /

Српски језик /

Типови курсева

Азбукум књижара

Учимо српски 1

Σερβική γλώσσα για αρχάριους + ακουστικά αρχεία + λεξικό μεταφρασμένο σε 11 γλώσσες

Детаљније

Студент сам доктoрских студија енглеског језика и примењене лингвистике на Универзитету у Кембриџу. овом приликом желим да искажем неизмерну захвалност директорки Удружења Азбукум, Наташи Милићевић-Добромиров, њеним сарадницима, и свим...

Ивана Видаковић,
Велика Британија (2002)

Индивидуални курсеви

 


Велики број студената Азбукум Центра уписује се на индивидуалне или комбиноване курсеве. Индивидуални курсеви су изузетно популарни због максималног напретка који студент може да постигне, фелксибилности рапореда који се прави према слободном времену студента, као и интензитету наставе (студент сам бира колико часова дневно, односно, недељно жели да има). Сваки студент који се упише на програм од 40 и више часова добија два предавача: једног ментора и једног пратећег професора.

Групни курсеви

Групна настава се организује сваке зиме и сваког лета у трајању од 2 до 8 недеља. Рад у малим групама (до 8 полазника у групи) пажљиво је планиран не само према програму предвиђеном за одређени ниво учења српског језика, већ и према интересовањима студената. Ово се особито односи на више нивое учења (Ј3 и Ј4) када се студенти изјашњавају за области које их највише занимају, те се у складу са тим налазе адекватни текстови и материјали на којима се ради.

Комбиновани курсеви

Постоји више начина да се настава из српског језика поспеши, убрза и учини још занимљивијом. То се може уз помоћ комбинованих курсева.

Регуларни + интернет

Комбиновањем курса који се изводи у Азбукуму са Азбукумовим интернет курсевима, пре или после студија у Србији, могу се у максимално кратком року постићи изузетни резулати.
Потпуним почетницима саветујемо да се упишу на Азбукумов интернет курс српског језика пре доласка на Азбукумов курс у Србији. На тај начин ће већ имати добре основе за укључивање у други, нижи ниво (Ј2).
Онима који су завршили неки од курсева у Азбукуму (Ј1-Ј4) нуди се могућност да са својим професорима остану у контакту кроз рад на интернет курсевима и тако наставе своје студије и по повратку кући.

Индивидуални + групни

Комбиновањем индивидуалног курса са часовима у групи постиже се динамичност у настави. На овај начин студент који је на индивидуалном курсу има прилику да се упозна и са осталим студентима и упореди своје до тада стечено знање.

Такође погледајте Азбукум интернет курсеве >>